Toppers Matrassen

Toppers matrassen zijn ideaal voor een uitstekende nachtrust. Een topper is eigenlijk een dunne, tweede matras die op de boxspring matras ligt.  Een topper is dus gemaakt om het optimale uit het ligcomfort te halen. In onze webshop bieden wij u een kwalitatief goede boxspring topper aan. Een topper op de matras, of in de volksmond , een oplegmatras is een dunner matrasje
die boven op de bestaande matras gelegd word.Dit word gedaan om diverse redenen, maar meestal omdat dit ook comfortverhogend werkt.

 

Toppers  matrassen voor een uitstekende nachtrust

Een topper kan uw comfort verhogen, en beschermt uw matras zowel tegen slijtage als tegen vuil, en bestaat in diverse materialen. Toppers zijn verkrijgbaar met niet-afneembare hoes, afneembare hoes, alsook wasbare hoes. Wij hebben voor het gamma gekozen, De SPARKLE, een topper bestaande uit HR 40 met afneembare WASBARE hoes. De SPARKLE topper (7 cm) is ook verkrijgbaar in Latex en/of Visco. Prijzen zijn verkrijgbaar via mail of in de winkel

 

Verder kan je ook volgende toppers verkrijgen:

FIRST — SVEN — KYLANN — VENICE — CARDINAL — IMPERIAL — CRYSTAL COOL TOPPER

 

VERBETERING VAN DE OUDE MATRAS

Indien uw huidige matras minder steun bied,of zelfs een klein kuiltje waar te nemen is, en dit doordat de afdeklagen van de huidige matras van kwaliteit verminderen, verbeterd de topper deze minpunten,en kan de topper U meer comfort bieden en zal je minder drukpunten ervaren.
Een topper kost minder dan een nieuwe matras ,wat meegenomen is natuurlijk.

DE HARDHEID VAN UW BESTAANDE MATRAS WIJZIGEN

Als je,na uw aankoop van uw matras, vaststelt dat deze echt te hard is , kan dus een zachtere topper soelaas bieden.

2 VERSCHILLENDE DELEN 2 VERSCHILLENDE COMFORTEN

Als je 2 verschillende mensen hebt, die verschillende voorkeuren hebben, kunnen 2 verschillende toppers ook een oplossing bieden.

EEN BETERE ONDERSTEUNING EN GEWICHTSVERDELING

Een topper van traagschuim, kunnen niet alleen het comfort verbeteren, maar ook zorgen voor een betere ondersteuning ,alsook de gewichtsverdeling ten goede komen (drukverlagend werken) en daardoor pijnlijk slapen verminderen of voorkomen .

PROPER EN HYGIENE

Met een topper boven op de matras zal deze natuurlijk properder blijven.Ook zijn er toppers met afneembare hoes, en zelfs wasbaar hoezen tot 60 graden !!!

HEBBEN TOPPERS NADELEN ?

Ja, als je een topper aanschaft om een versleten matras nieuw te maken…..dan heb je een doekje tegen het bloeden aangeschaft natuurlijk.
Je moet de juiste maat voor uw topper bestellen ,een topper kan uw matras niet verbreden….
De topper kan verschuiven op de bestaande matras ….dit is te verkomen door een antislip te gebruiken