Goedkope matrassen

Goedkope matrassen gezocht? Ben je van plan om een nieuwe matras te kopen? De Marmot is één van de goedkoopste online matrassenwinkels van Vlaanderen, ontdek hier onze verschillende matrassen in promotie.

goedkope matrassenGoedkope matrassen kopen bij de De Marmot

Wij hebben voor U, in onze webwinkel, een selectie gemaakt van vijf uitstekende goedkope matrassen, uit een keuze van meer dan 100 matrassen, omdat je anders door de bomen het bos niet meer ziet! Een kwalitatieve lattenbodem en boxpring zal je ook aantreffen. Wil je een matras kopen dan zal je zeker hier jou gading vinden.

Waarom een matras kopen bij De Marmot

Een goede nachtrust is van belang voor iedereen. Daarom is belangrijk om de juiste matras te kopen, want de ene persoon slaapt heerlijk op een hard matras, de andere heeft dan alweer een zacht matras nodig. Bij Matrassen De Marmot hebben we voor iedereen de juiste matras in huis.

Kom ons assortiment van goedkope matrassen bewonderen en testen in ons winkeltje, wel op afspraak. Om de kosten te drukken hebben we geen personeel en dat komt alleen U ten goede…. Geen personeelskosten of een gigant van een winkel. Die kosten alleen maar een hoop centen en moeten anders in de verkoopprijs ingecalculeerd worden. Vandaar onze fantastisch lage prijzen voor kwalitatief hoogstaande matrassen.

Persoonlijk matrasadvies

Wilt u persoonlijk advies over onze matrassen of wilt u een matras vrijblijvend uitproberen? Kom dan naar onze Slaapwinkel in Lier aan de Antwerpsesteenweg 76 A. Bel ons op: +32 (0)471 28 42 62, stuur een mail naar: demarmot@outlook.be of vul ons contactformulier in.

 

Tags:

Project-zorgmatrassenTraagschuim matrassenPocketverenHR koudschuim matrasBoxsprings en latbodemToppersMatras kopenBoxspring kopen

 

Soorten matrassen in onze webshop

Project- en zorgmatrassen zijn matrassen die enkel in onze winkel te Lier kunnen besteld worden. Het zijn brandvertragende matrassen, overtrokken met een waterdichte hoes, afritsbaar door een 2-zijde rits.

Traagschuim matrassen: Traagschuim heeft verschillende namen: ook in de volksmond, NASA-schuim (het zou gebruikt worden in de ruimtevaart), memory foam, geheugenschuim, visco-elastisch schuim. Ook Tempure werkt met dit schuim.

Pocketveren: Het zijn veruit de populairste matrasvulling. Er bestaat dan ook een groot assortiment van, gaande van 5-zone naar 7-zone veren, dit met verschillende windingen: 5-, 6-, 7-slagsveren, minipocketveren, geneste veren tot dubbele pocketveren.

Een HR koudschuim matras (HR staat voor ‘high resilience’) wordt ook wel in de volksmond een Bultex-matras genoemd, maar dat is een merknaam, (zoals een Bic eigenlijk een balpen is), en word ook door enkele andere schuimerijen geproduceerd.

Bewaren