Harde matras kopen? Dan zit je hier bij De Marmot aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf en verkopen matrassen sinds meer dan 25 jaar. Gestart op “het LISP” te Lier (in 1989) op de hoek van de Rivierstraat, later verhuisd naar de grote Antwerpsestraat te Lier, om dan op de Lierseteenweg te belanden in Emblem (Ranst). En nu… naar de Antwerpsestraat 76 A te 2500 LIER! En dit vermoedelijk in het kleinste slaapcenter van België, maar wel met een van de grootste keuzes!

Harde matras kopen aan goedkope prijs

Harde matras kopenWij hebben voor U, in onze webwinkel, een selectie gemaakt van vijf uitstekende matrassen, uit een keuze van meer dan 100 matrassen, omdat je anders door de bomen het bos niet meer ziet! Een kwalitatieve lattenbodem en boxpring zal je ook aantreffen. De matrassen zijn zowel hard of soepel te verkrijgen.

Een harde matras kopen kan hier onmiddellijk online of kom de matrassen eerst bewonderen en testen in ons winkeltje, wel op afspraak. Om de kosten te drukken hebben we geen personeel en dat komt alleen U ten goede…. Geen personeelskosten of een gigant van een winkel. Die kosten alleen maar een hoop centen en moeten anders in de verkoopprijs ingecalculeerd worden. Vandaar onze fantastisch lage prijzen voor kwalitatief hoogstaande harde matrassen.

Prijsverschil in matrassen

Bij ons kom je ook te weten waarom er prijsverschillen bestaan tussen de aangeboden matrassen. De reden hiervoor zit in de verschillende vullingen en omhullingen van de matrassen.

Verder bieden wij U ook een drietal verschillende “samengestelde” bedden aan, waarvan twee ‘beste prijs’ boxen en een luxe uitvoering in lederlook met hoofdbord en topper.

Contacteer ons

Een harde matras kopen? Bekijk hieronder enkele mogelijkheden. Voor meer info bel ons op +32 (0)471 28 42 62, mail: demarmot@outlook.be of vul ons contactformulier in.

 

Tags:

Project-zorgmatrassenTraagschuim matrassenPocketverenHR koudschuim matrasBoxsprings en latbodemToppersMatras kopenBoxspring kopen

 

Matrassen van Polypreen

Polypreen is vakmanschap van hier. Al onze matrassen zijn afkomstig van Polyreen.

Bewaren

Bewaren