Koudschuim matras kopen

 

Koudschuim matras kopen? Dat zit je hier aan het juiste adres! Wij zijn een familiebedrijf en verkopen koudschuim matrassen sinds meer dan 25 jaar. Gestart op “het LISP” te Lier (in 1989) op de hoek van de Rivierstraat, later verhuisd naar de grote Antwerpsestraat te Lier, om dan op de Lierseteenweg te belanden in Emblem (Ranst). En nu… naar de Antwerpsestraat 76 A te 2500 LIER! En dit vermoedelijk in het kleinste slaapcenter van België, maar wel met een van de grootste keuzes!

 

Onze webwinkel bevat 5 uitstekende matrasen

 

Wij hebben voor U, in onze webwinkel, een selectie gemaakt van vijf uitstekende matrassen, uit een keuze van meer dan 100 matrassen, omdat je anders door de bomen het bos niet meer ziet! Een kwalitatieve lattenbodem en boxpring zal je ook aantreffen.

 

Wij stellen u de Java koudschuimmatras voor

 

Koudschuim matras kopen

Een Koudschuim matras kopen met comfortzones? De Koudschuim matras Java van Polypreen is door de 5-zone profilering kwalitatief zeer goed in zijn prijsklasse. Het HR40 koudschuim zorgt voor een gezonde en hygienische omgeving. Samen met de dubbeldoekhoes doorstikt met antiallergische watten kan deze matras ook heel goed door allergische mensen worden beslapen.

De tijk is afritsbaar. Hoogte matras 18 cm.

De Java is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: soepel (soft HR40) en stevig (medium HR38).

 

Productomschrijving van de Java koudschuim matras

Interieur 7-zone pocketvering met 3cm polyetherschuim SG40 afdekking
Tijk Dubbelhoekhoes, doorstikt met 300 gram antiallergische watten
Comfort Soepel en Stevig
Hoes Dubbelhoekhoes, afritsbaar D.M.V. 2 zijden rits
Bijzonderheden Wasbaar op 60°
Hoogte 21 cm

 

 

Contact

 

Een koudschuimmatras kopen? Of wenst u meer informatie over onze matrassen bel dan: +32 (0)471 28 42 62, stuur een mail naar: demarmot@outlook.be of vul onze contactpagina in.

 

Wij verkopen alleen matrassen van polypreen

 

Polypreen bestaat in België maar liefst 50 jaar en telt 140 medewerkers die zich elke dag met volle overtuiging volledig inzetten voor de klanten. Heel wat van die medewerkers zijn al jaren bij Polypreen aan de slag. Hun anciënniteit, ervaring en knowhow staan garant voor de hoogstaande kwaliteit van hun producten.

Koudschuim matrassen

Koudschuim heeft een open celstructuur die het materiaal unieke ventilerende en vochtregulerende eigenschappen geeft. Dit heeft als voordeel dat de duurzaamheid van een koudschuim matras beduidend hoog is. Koudschuim matrassen bieden een zeer hoog comfort en zijn erg veerkrachtig. Door profielen aan te brengen in het schuim kan men de ligkwaliteit verder optimaliseren.