Matras kopen? Dan zit je hier goed bij Matrassen De Marmot. Een matras koop je niet elk jaar, vandaar is het zeer belangrijk om de juiste matras te kopen. De Marmot heeft veel verschillende soorten hoogwaardige kwaliteitsmatrassen en een ruime collectie boxsprings, toppers, en lattenbodems. Wanneer u graag persoonlijk advies wilt voordat u een aankoop doet kunt u eenvoudig contact met opnemen via +32 (0)471 28 42 62 of eens langs komen in onze winkel te Lier.

 

Een goede matras kopen bij MHC bvba slaapcenter DE MARMOT

Wij zijn een familiebedrijf en verkopen matrassen sinds meer dan 25 jaar. Gestart op “het LISP” te Lier (in 1989) op de hoek van de Rivierstraat, later verhuisd naar de grote Antwerpsestraat te Lier, om dan op de Liersesteenweg te belanden in Emblem (Ranst). En nu… naar de Antwerpsestraat 76 A te 2500 LIER! En dit vermoedelijk in het kleinste slaapcenter van België, maar wel met een van de grootste keuzes!

Wij hebben voor U, in onze webwinkel, een selectie gemaakt van vijf uitstekende matrassen, uit een keuze van meer dan 100 matrassen, omdat je anders door de bomen het bos niet meer ziet! Een kwalitatieve lattenbodem en boxpring zal je ook aantreffen. Wil je een matras kopen dan zal je zeker hier jou gading vinden.

 

Kom langs op afspraak

matras kopenDeze keuze kan je komen bewonderen en testen in ons winkeltje, wel op afspraak. Om de kosten te drukken hebben we geen personeel en dat komt alleen U ten goede…. Geen personeelskosten of een gigant van een winkel. Die kosten alleen maar een hoop centen en moeten anders in de verkoopprijs ingecalculeerd worden. Vandaar onze fantastisch lage prijzen voor kwalitatief hoogstaande matrassen.

Bij ons kom je ook te weten waarom er prijsverschillen bestaan tussen de aangeboden matrassen. De reden hiervoor zit in de verschillende vullingen en omhullingen van de matrassen.

Verder bieden wij U ook een drietal verschillende “samengestelde” bedden aan, waarvan twee ‘beste prijs’ boxen en een luxe uitvoering in lederlook met hoofdbord en topper.

Indien je in de keuze die we voor U hebben gemaakt toch uw gading niet vind, kunt U altijd eens verder kijken in ons volledig gamma van meer dan 100 andere matrassen. Hiervoor neemt U best eens contact op met ons via mail of telefoon om een afspraak maken voor een bezoek in onze grote kleine winkel. Zodanig geven we U onze beste prijs voor uw keuze. Een matras kopen doe je niet elk jaar daarom is het belangrijk om u te adviseren door een team van specialisten!

De winkeldeur is enkel open op afspraak (zo kunnen we U onze beste prijs geven)

 

Contact

Een matras kopen? Bekijk het aanbod in onze webshop , wilt u meer info ga dan naar onze contactpagina , bel ons via: 0471 28 42 62 of mail demarmot@outlook.be

 

Tags:

Project-zorgmatrassenTraagschuim matrassenPocketverenHR koudschuim matrasBoxsprings en latbodemToppersMatras kopenBoxspring kopen

Bewaren