Nieuwe matras kopen?  Dan zit je hier bij De Marmot aan het juiste adres. Wij hebben voor U, in onze webwinkel, een selectie gemaakt van vijf uitstekende matrassen, uit een keuze van meer dan 100 matrassen, omdat je anders door de bomen het bos niet meer ziet! Een kwalitatieve lattenbodem en boxpring zal je ook aantreffen.

Alle nieuwe matrassen zijn ook te bekijken in onze winkel

nieuwe matras kopenDeze keuze kan je komen bewonderen en testen in ons winkeltje, wel op afspraak. Om de kosten te drukken hebben we geen personeel en dat komt alleen U ten goede…. Geen personeelskosten of een gigant van een winkel, een nieuwe matras kopen is bij ons dus niet duur. Die kosten alleen maar een hoop centen en moeten anders in de verkoopprijs ingecalculeerd worden. Vandaar onze fantastisch lage prijzen voor kwalitatief hoogstaande matrassen.

Over De Marmot

Wij zijn een familiebedrijf en verkopen matrassen sinds meer dan 25 jaar. Gestart op “het LISP” te Lier (in 1989) op de hoek van de Rivierstraat, later verhuisd naar de grote Antwerpsestraat te Lier, om dan op de Lierseteenweg te belanden in Emblem (Ranst). En nu… naar de Antwerpsestraat 76 A te 2500 LIER! En dit vermoedelijk in het kleinste slaapcenter van België, maar wel met een van de grootste keuzes!

Contacteer ons

Een nieuwe matras kopen? Bekijk dan onze modellen hieronder of kon alle andere matrassen bewonderen en uittestenin onze winkel te Lier. Bel ons voor meer info: +32 (0)471 28 42 62, mail: demarmot@outlook.be of vul het contactformulier hier op de website in.


 

Soorten matrassen:

Project-zorgmatrassenTraagschuim matrassenPocketverenmatrasHR koudschuim matrasTopper matras

 

Matrassen van Polypreen

Al onze nieuwe matrassen zijn van het merk Polypreen één van de bekendere matrassen fabrikanten van Belgie. Polypreen heeft een totale bedrijfsoppervlakte van 72.000 m² waarvan 32.500 m² gebouwen. Doordat elke fase van onze productie in-house gebeurt, kunnen zij de kwaliteit van elk stadium nauwlettend in de gaten houden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren