Pocketveren

Matras met pocketveren gezocht? Dan zit je goed bij Slaapcenter De Marmot!

Pocketveren zijn veruit de populairste matrasvulling. Er bestaat dan ook een groot assortiment van, gaande van 5-zone naar 7-zone veren, dit met verschillende windingen: 5-, 6-, 7-slagsveren, minipocketveren, geneste veren tot dubbele pocketveren. De veren functioneren afzonderlijk van elkaar, en liggen dus zeer comfortabel. Pocketveren ventileren beter dan andere matrassen en zijn voor “zweters” een must. Pocketveermatrassen zijn afgedekt met toplagen van alle mogelijke soorten, gaande van SG-schuim, naar HR schuim, visco- of traagschuim, tot latex.

 

Matrassen met pocketveren

Wij bieden via de webwinkel drie matrassen met pocketveren aan die naar onze mening qua prijs-kwaliteit uw vertrouwen meer dan waard zijn, en ja, er zijn nog tientallen anderen te verkrijgen via de winkel of mail.

LAGOS 7-zone, afgedekt met 3 cm SG40 afneembare hoes 21 cm totaal
AMBIANCE 7-zone, afgedekt met 3 cm HR 60 (soepel) of HR 55 (hard) wasbaar 60°C, 21 cm totaal
ALL-IN- ONE ORIGINAL 7-zone interactieve pocket HR 60 of 55 afneembaar 23 cm totaal

 

Wat je ook kan bestellen:

LIBERTY — PRESTIGE — LOTHAR — GENT — BALANCE — HARMONY — QUARTZ 2.0 — IMPERIAL — ERGO SPRING — SOFT TOUCH — PRESSLESS — AMBIANCE — REVERSO — CLASSIC — ELEGANCE — EMOTION

 

Tags:

zorgmatrassenTraagschuim matrassenPocketverenHR koudschuim matrasBoxsprings en latbodemToppersMatras kopenBoxspring kopen

 

Matrassen met pocketveren te koop in onze webshop:

 

pocketveren Ambiance HR pocketvering matras

De pocketverenkern is aan boven- én onderkant afgedekt met een comfortabele 3 cm dikke afdeklaag van het luxe Megapur koudschuim. HR55 voor stevig comfort. De matras is dus aan twee kanten beslaapbaar. De Ambiance HR is 21 cm hoog en is bij ons enkel stevig verkrijgbaar (medium; gewichtsklasse 80 tot 120 kg).

 

pocketveringMatras All In One Original

Bij een interactieve vering wisselen hoge en lage veren elkaar af. Hierdoor is het eerste contact met de matras aangenaam zacht. Naarmate men dieper wegzakt in de matras ontstaat de juiste tegendruk als de lagere veren het lichaamsgewicht mede opvangen. Bovendien staan de veren gerangschikt volgens het honingraat principe waarbij de veren extra dicht bij elkaar staan. Deze uitgebalanceerde combinatie van veren garandeert een comfortabele en ergonomische nachtrust.

 

Matras Lagos 7-zone

De pocketveringkern met 7-zones is afgedekt met 3 cm polyetherschuim met een SG40 kwaliteit. De heup- en schouderzone kunnen dankzij de 7-zones wat dieper wegzakken, zodat de rug een goede ondersteuning geniet. Doordat de matras van binnen hol is heeft de matras een goede ventilatie.

 

Wij bieden alle matrassen van Polypreen aan.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren