Traagschuim matras kopen? Dan zit je hier goed! Wij hebben voor U, in onze webshop, een selectie gemaakt van vijf uitstekende matrassen maar traagschuim matrassen zijn alleen te koop in onze winkel. De matrassen zijn zowel soepel als stevig te verkrijgen.

Waarom een traagschuim matras kopen bij ons

Wij zijn een familiebedrijf en verkopen matrassen sinds meer dan 25 jaar. Gestart op “het LISP” te Lier (in 1989) op de hoek van de Rivierstraat, later verhuisd naar de grote Antwerpsestraat te Lier, om dan op de Lierseteenweg te belanden in Emblem (Ranst). En nu… naar de Antwerpsestraat 76 A te 2500 LIER! En dit vermoedelijk in het kleinste slaapcenter van België, maar wel met eeTraagschuim matras kopenn van de grootste keuzes!

Deze keuze kan je komen bewonderen en testen in ons winkeltje, wel op afspraak. Om de kosten te drukken hebben we geen personeel en dat komt alleen U ten goede…. Geen personeelskosten of een gigant van een winkel. Die kosten alleen maar een hoop centen en moeten anders in de verkoopprijs ingecalculeerd worden. Vandaar onze fantastisch lage prijzen voor kwalitatief hoogstaande matrassen.

Bij ons kom je ook te weten waarom er prijsverschillen bestaan tussen de aangeboden matrassen. De reden hiervoor zit in de verschillende vullingen en omhullingen van de matrassen.

Enkele modellen van traagschuim matrassen

Wij bieden deze matras niet aan in onze webwinkel, maar hij is wel verkrijgbaar in de winkel. De meeste matrassen zijn te verkrijgen met een toplaag van traagschuim.

Enkele matrassen afgedekt met traagschuim:

— ERGO SPRING 5 cm visco pocketvering 23,5 cm totaal
— ERGO TOUCH 8 cm visco onderlaag HR40 wasbaar 20 cm totaal
— SOFT TOUCH 1000 en 2000 visco 8 cm onderlaag 18 cm HR60 wasbaar 27,5 cm totaal
— PRESSLESS 8 cm visco koudschuim of pocket 20 cm totaal
— AMBIANCE 3 cm visco Pocketveren wasbaar 21 cm totaal

Contacteer ons

Een traagschuim matras kopen? Kom dan naar onze winkel in Lier. Bel ons voor meer info: +32 (0)471 28 42 62, mail: demarmot@outlook.be of vul het contactformulier hier op de website in.

 


 

Soorten matrassen:

Project-zorgmatrassenTraagschuim matrassenPocketverenmatrasHR koudschuim matrasTopper matras
 

Onze leverancier is Polypreen

Polypreen is uitgegroeid tot een volwaardige speler in de beddingsector. Ook onze schuimen worden hier geproduceerd. Deze worden verkocht als halffabricaat in blokken ofwel met eigen machines op maat gesneden. Vervolgens worden de schuimen met speciale perswagens, die het volume reduceren, getransporteerd naar de klanten.