Zorgmatrassen of Projectmatrassen

Project- en zorgmatrassen zijn matrassen die enkel in onze winkel te Lier kunnen besteld worden. Het zijn brandvertragende matrassen, overtrokken met een waterdichte hoes, afritsbaar door een 2-zijde rits. De zorgmatrassen zijn verkrijgbaar in diktes van 12, 14 of 16 cm. Ze worden doorgaans gebruikt voor instellingen, internaten, hostels, jeugdverblijven en meer. De stof van het matras is vervangen door een hoes, die waterdicht is. Zo heeft vocht zoals urine of transpiratie geen kans in de hoes of het matras te trekken. De hoes is gemakkelijk afritsbaar en uit te wassen.

 

zorgmatrassenProjectmatrassen en zorgmatrassen zijn verkrijgbaar:

— MATRAS SG 40
— MATRAS CME 28
— MATRAS HR 40
— MATRAS HR 55
— MATRAS HR 60
 

Zorgmatrassen van Polypreen

De zorgmatrassen van Polypreen zijn kwalitatieve hoogwaardige en drukverlagende matrassen waar u jarenlang heerlijk op zult slapen. Deze matrassen zijn gemaakt van een ventilerend koudschuim Het is een soepel materiaal dat zich volledig vormt naar de contouren van uw lichaam. De Zorgmatrassen van Polypreen zijn speciaal ontwikkeld met een waterdichte hoes voor incontinentie en bedplassen. Een project- of zorgmatras is ook een oplossing voor mensen die in de nacht hevig transpireren of voor kinderen die nog in hun bed plassen . Ook mensen met astmatische klachten slapen graag op een zorgmatras. Allemaal worden ze geleverd met een incontinentiehoes voor een optimale bescherming van de matraskern.

 

Vraag info of een offerte

Meer weten over een project of zorgmatras? Bel ons vrijblijvend op +32 (0)471 28 42 62, mail ons: demarmot@outlook.be  Of neem contact met ons op via het contactformulier  op deze website.

 

Tags:

Traagschuim matrassenPocketverenHR koudschuim matrasBoxsprings en latbodemToppersMatras kopenBoxspring kopen

 

Project- of zorgmatras CME28

De CME28 zorgmatras bestaat uit brandvertragend schuim en is voorzien van een waterdichte urinebestendige hoes die voldoet aan de brandveiligheidseisen crib 5. Heel handig bij incontinentie of bedplassen. Dit polyether schuim in combinatie met de geringe dikte van de matras is geschikt voor kinderen of volwassenen met een laag lichaamsgewicht. Het schuim is hygiënisch en veerkrachtig. Het is een makkelijk te verplaatsen matras. Deze matras is geschikt voor kinderen en volwassenen tot ongeveer 80 kilo lichaamsgewicht. Deze project- of zorgmatras wordt veel verkocht aan zorginstellingen, maar is natuurlijk ook goed voor thuis. Bovendien geschikt als massagematras.